Wie zijn wij?

 

Wij zijn de drie leukste fotografen van Waalre! En samen hebben we de handen ineengeslagen voor deze fantastische middag!

Kijk hieronder wie we zijn!

 

 

Connie Sinteur - Connie Sinteur Fotografie

 

Als de gewone mens op zondagochtend nog in zijn bed ligt, ben ik regelmatig in modder en bos te vinden, op jacht naar de ideale MTB-foto. Een tik, ik weet het, maar hij wil maar niet overgaan…

 

Fotografie is voor mij een heerlijke manier om even contact te maken met weer een nieuw stukje van de wereld en haar mensen. Dat kunnen de sporters zijn, maar ook kinderen bij de communie, een familieshoot bij het ven, een promotie op de universiteit, hoe mooi om daar deel van uit te mogen maken. Iemand is zwanger en wil mooie zwangerschapsfoto’s, even meegenieten met al het moois dat binnenkort komen gaat. Een lezing, een symposium, er zijn interessante sprekers, het is een voorrecht om dit alles te mogen fotograferen!

 

Zo ontstond ook het idee voor de Kiek, nu alweer een aantal jaar terug. Hoe leuk zou het zijn om met een aantal goede, bevriende fotografen, mensen in het bos te mogen ontvangen voor een ontspannen fotoshoot. Niet te kort, niet te lang, hebben de kinderen geen zin meer, dan eerst weer even in een boom klimmen, dát is de kracht van de Kiek!  

 

En ik? Ik woon alweer ruim twintig jaar in Waalre en heb het hier erg naar mijn zin. Ik heb een sportieve man die zelfs mij aan het hardlopen heeft gekregen, twee kinderen die vinden dat ze nu wel voldoende op de foto staan en twee poezen die schromelijk verwend worden ;-)

 

Connie in een paar woorden

Enthousiast | bergschoenen | regenbroek aan en gaan | vriendinnen | poes op schoot | helpen | hardlopen | sportfotografie | krullen


 


 

Karin Verhoog-Rolefes - Karin Verhoog Fotografie

 

Mijn roots liggen in Twente, maar inmiddels voel ik me helemaal thuis in Brabant. Samen met mijn man en onze twee geweldige zoons woon ik in Waalre. Zo vaak als mogelijk ga ik op pad om mensen te fotograferen tijdens een bijzondere fotoshoot.

Ik fotografeer mensen graag zoals ze zijn. Niet gemaakt of geposeerd, maar écht. De Moment Design techniek die ik hiervoor gebruik past helemaal bij mij. Voor mijn lens spelen zich de meest mooie en ontroerende momenten af. Het is voor mij heel belangrijk dat iemand zich voor mijn camera op zijn gemak voelt. Ik help mensen hun aandacht te richten op het moment, een mooie gedachte of een geliefd persoon. En dat werkt! Zelfs iemand met ernstige cameravrees, vergeet uiteindelijk bijna dat ik er ben. De energie die dat geeft is echt onbeschrijflijk.

 

Karin in een paar woorden

Enthousiast | perfectionistisch | trots | dansen en muziek | leergierig | ondernemend | gek op mensen | kleur | dol op chocolade

 

Ik ben er trots op te mogen zeggen dat ik een gecertificeerd Beloved Fotograaf | Moment Designer én Moment Design Teacher ben.

 

 


 

Ria van der Ploeg - Ria van der Ploeg fotografie

 

Vaak hoor ik dat ik mensen snel op hun gemak stel. Dat ik spontaan en toegankelijk ben. Boordevol energie tijdens een fotosessie. Deze positiviteit zie je terug in de foto's.

 

Mijn opleiding tot fotograaf heb ik gevolgd bij de Fotovakschool in Boxtel. Deze opleiding heb ik aangevuld met diverse workshops en cursussen.

 

Mijn uitdaging is dat ene bijzondere moment te pakken: een bijzondere blik, een echte glimlach, een spontane omhelzing, een traan.... Alles zo puur mogelijk. Ongedwongen en niet geposeerd.

 

Ik ben getrouwd met een lieve man en we hebben een prachtige zoon van 13.

 

Ria in een paar woorden

genieten van mooie dingen | een goed gesprek | mooie kleding | een strandwandeling op blote voeten | zelfgemaakte fruitcake (liefst warm)